Prednisone Generic Buy Lipitor Online Cialis Soft Tabs Without Prescription Erythromycin No Prescription Seroquel For Sale Aldactone Generic Buy Coumadin Online Prozac Without Prescription Elimite No Prescription Avapro For Sale

If anyone is interested… :)

Pot meditacije - pot nežnosti, pristnosti in vpogleda
sreda, 26.9.2007

Budistična tradicija, znanost uma, ki je stara že več kot 2600 let, nam pravi, da je naÅ¡ um kot dragulj, ki nam lahko izpolni vse želje. A če pogledamo v svoje življenje, velikokrat odkrijemo, da je naÅ¡ um vse kaj drugega, kot to - je divji, neukročen, nenehno begajoč od ene stvari h drugi, nenehno išče zadovoljstvo in udobje, skače od enega čustva k drugemu,… Utrujajoče je.
Je možno kako drugače? Je možno res odkriti ta dragoceni dragulj, ki nam lahko izpolni vse želje, v našem lastnem umu? Lahko odkrijemo radost našega odprtega uma in srca in ga podelimo z drugimi?
Kako se tega lotiti? Je to sploh mogoče v današnji družbi ?

Buda je že pred 2600 leti odkril, da je to mogoče za vsakega, da ima vsakdo od nas potencial da se prebudi, da postane gospodar svojega uma. Tehnike, ki jih je odkril, so se prenašale od učitelja do učenca v nepretrgani liniji do današnjega dne, in so danes ravno tako učinkovite, kot so bile tedaj. Da jih uporabljamo, nam ni treba biti budist ali verovati v karkoli. Potrebna je le motivacija, da se vsedemo sami s sabo in začnemo trenirati svoj um.

Predaval bo g. Robert Ivanc, mlad učitelj in meditacijski inštruktor v mednarodni budistični organizaciji Šambala International. G. Ivanc študira in prakticira budizem približno 13 let, izobraževal se je v samostanih v Franciji, Kanadi ter Indiji. Je učenec Sakyong Mipham Rinpočeja, duhovnega vodje Šambala tradicije tibetanskega budizma.

Predavanje bo potekalo v sredo, 26.9.2007 ob 18h v Vodnjaku znanja, Celovška 61, Ljubljana.

Vstopnina: prostovoljni prispevki

 http://shambhala.si